Vi gir deg et bedre utgangspunkt

Tinder åpningsreplikkHjem » Tips tinder » Tinder åpningsreplikk

Det tar 3 minutter å lese denne siden.

Din introduksjon er alfa og omega. La oss gi deg det beste utgangspunktet, så går det mye lettere å bli kjent. Tinder åpningsreplikk er mye viktigere enn du tror.

Tenk selv på hva du selv ønsker? Hvilken type person er du?

Bruk gjerne våre gratis råd og tips i denne artikkelen eller bli medlem og få skreddersydde videoer som gir deg hemmelighetene de andre ikke vet om. Med oss på ditt lag er dating mye enklere.

Bestill abonnement og coaching

Åpningsreplikker for ulike typer av mennesker

Hvem har du matchet med? Er dette en person som er leken og glad? Eller er dette en person som er alvorlig og nedstemt?

Det finnes utallige unike kjennetegn hos oss alle. Disse kjennetegnene gjør hver og en av oss unike. Men det finnes noen generelle kjennetegn. La oss kalle det personlighetstrekk for å gjøre det enklere. Disse trekkene kan selvfølgelig påvirkes av både været og årstiden.

Bli medlem idag – Vi hjelper deg med chattingen!

En alvorlig og veldig realistisk person blir også våryr. En gladlaks blir også nedstemt i novembermørket.

Ta med deg dette inn i datingverdenen. Selv om siden er skrevet primært om Tinder, fungerer denne oppskriften på alle datingplattformer.

I denne artikkelen tar vi for oss chat på norsk. Våre videoer for medlemmer og coach-tjeneste hjelper deg med åpningsreplikker og dating i andre land også. Her er det mange spennende alternativer.

Vi hjelper deg med Tinder åpningsreplikk og mye mer!

Tinder åpningsreplikk

Hvordan starte en chat på Tinder med noen du ikke kjenner?

Den seriøse

Hvis du ikke vet om din match er veldig seriøs eller ikke, så er dette ditt beste kort. Denne åpningsreplikken fungerer godt på de aller fleste. Vi tar utgangspunkt i at matchen din heter Linda og at det er søndag i dette eksempelet.

Hei Linda,
Så hyggelig med match!
Har du hatt en fin søndag?

Mvh. Jonas

Her er det flere viktig momenter:

  • Du takker for match på en måte hvor det er gjensidig. Altså uten at du gir Linda æren for matchen. Dette handler om å være litt hard to get, samtidig som du viser interesse.
  • Linda forstår at du ikke kopierer og limer inn en standardmelding fordi du spør hvordan søndagen har vært.
  • Du stiller et spørsmål. Altså du kaster ballen til henne.
  • Du forholder deg kort. Det er viktig i åpiningen av en chat på Tinder (og andre datingtjenester, selv om noen datingplattformer operer med litt lenger åpningsreplikker).
  • Du avslutter med «med vennlig hilsen». Dette er en høflighetsfrase som er viktig i åpningsreplikken. Linda vet at du heter Jonas, fordi du har navnet ditt i Tinder-profilen. Men du viser uansett at du er høflig. Som å ta henne i hånden og hilse pent.
  • Du har ingen skrivefeil. En med dysleksi vil selvfølgelig ikke være lat selv om han (eller hun) har skrivefeil, men husk at førsteinntrykket er veldig viktig. Prøv å skriv riktig og fortell senere at du har dysleksi og da vil Linda helt sikkert like deg selv om du skriver litt feil innimellom.

Den lekne

Hvis bildene av Johan (som vi kaller matchen din i dette neste eksempelet) gjenspeiler at han er en gladlaks, så bør åpningsreplikken din være annerledes.

Heisann Johan,
Så gøy med match!
Har du hatt en fin søndag?
Mvh. Charlotte

Her er det flere viktig momenter:

  • Du viser at du er leken. Heisann er gøy!
  • Du bruker order gøy. Det er lekent og ungdommelig. Du oser av energi.
  • Du stiller ham et spørsmål og gir ham ballen. Du er kortfattet og skaper spenning hos Johan.
  • Du er høflig og avslutter med «med vennlig hilsen». Du kommuniserer at du kan kotyme selv om du er leken. Altså er du dannet, men ungdommelig.

La oss være din personlige trener i dating

Vi i TinderTips.no har laget artikler og videoer som er skreddersydd for at du skal få mest mulig ut av online dating. Du trenger en bra tinder bio og du må vite hvordan du kommuniserer med potensielle kjærester. Vi hjelper deg rett og slett å nå ditt mål og oppnå dine drømmer.

Med abonnement får du tilgang til videoer og artikler.

Med coaching får du en personlig trener som følger deg opp over ti timer. Du kan velge om du vil ha en mannlig eller kvinnelig coach. Sammen skal vi nå dine mål og drømmer.

Våre pakker

Dette får du

Abo.
Abo+coach
Coach
Råd og tips
Hjelp til profiltekst
Hjelp til valg av bilder
Hjelp til chatting
Hjelp til innstillinger
Hjelp til å velge app
Bakgrunnssjekk av date
Tilgang til alt innhold
Personlig oppfølging
Pris
kr. 5 000
kr. 19 500
kr. 17 000