Vi finner venner for deg

Hvordan få venner i voksen alderHjem » Tips tinder » Hvordan få venner i voksen alder
Det tar 3 minutter å lese denne siden.

La oss hjelpe deg med å finne nye venner. Hvordan få venner i voksen alder? Det er enklere enn du tror, men det er godt å ha noen med seg i prosjektet. Vi tilbyr dette.

Vi har taushetsplikt og vi garantererer selvfølgelig diskresjon.

Vi i Tindertips hjelper ikke bare våre medlemmer med å finne kjærligheten. Vi hjelper deg også med å finne nye venner, og vi tilbyr coaching i dagliglivet. Dessuten har vi profesjonelle astrologer hvis du har tro på det eller ønsker å prøve.

Bli medlem idag – La oss finne venner for deg!

Det er relativt normalt å ende opp som voksen uten så altfor mange venner. Da må du gå direkte til verks for å løse utfordringen hvis du ønsker deg flere venner.

Vi hjelper voksne med å finne nye venner

Her kommer vi inn i bildet. Vi jobber med dette hver eneste dag, og vi hjelper våre medlemmer med akkurat denne utfordringen.

På denne siden har vi samlet noen tips for å komme igang. Hvis du synes at det er trått og har prøvd mye, så anbefaler vi deg å bli medlem hos oss og bruke en av våre coacher. Da har du en som jobber sammen med deg mot ditt mål.

Det er ikke bra å være ensom og dette skal vi løse sammen for deg. Du bør ta ensomhet og ønske om sosial kontakt på alvor. Alle mennesker trenger sterke bånd til andre personer. Være seg for å dele opplevelser eller støtte og næring. At du kan støtte en annen er like viktig som at din venn støtter deg.

Å savne flere venner et tegn på at du ta kontakt med oss.

Bli medlem idag – La oss finne venner for deg!

Ensomhet og venner i voksen alder

Vi vil ikke skremme deg, for det er ikke direkte dødelig å være ensom. Men over tid er det ikke sunt og det er faktisk mange andre der ute som også er ensomme. Skal vi slå to fluer i en smekk og gjøre to mennesker mindre ensomme?

Kjæreste eller venn

Mange voksne ønsker seg primært en god venn. Kanskje av det motsatte kjønn (eller av sammen kjønn hvis du er skeiv). Det behøver ikke å handle om seksualitet eller romantikk, men det å ha noen. Noen ønsker seg en venn uansett kjønn. Rett og slett en god bestevenn.

I lengden kan romantikk oppstå og det synes de aller fleste bare er hyggelig. Hvis romantikken gjengjeldes. Men det er viktig å definere hva man leter etter. Enten en kjæreste eller en bestevenn.

Må man bo i nærheten?

Vi har alle våre forventninger til en bestevenn. Være seg hvor ofte vi ser hverandre og hva vi gjør sammen. Generelt vil ikke en bestevenn måtte bo i nærheten. Må du reise et par timer for å besøke din bestevenn, så er det mye bedre enn at du ikke har en bestevenn. Dessuten kan avstand skape nærhet ved at dere må bruke mer tid sammen når dere først ser hverandre. Må du reise i to timer, så vil du nødig bare ta en kaffe for å reise hjem igjen.

Bli medlem idag – La oss finne venner for deg!

Venner i voksen alder med samme interesser

Du og din venn bør ha en eller flere felles interesser. Være seg å spille kortspill, reise til varmere strøk, være opptatt av fulger osv. Det handler ikke om hva deres felles interesser er, men at dere har felles interesser.

Samtidig bør dere ikke være for like. Dere bør kunne gi hverandre ny kunnskap og opplevelser.

Hvis du ønsker å prøve uten vår hjelp, så anbefaler vi følgende for å finne venner i voksen alder:

  • Bli medlem i et politisk parti og delta i møter lokalt.
  • Vær i en forening som interesserer deg (f.eks en lokal gruppe som merker kysstien i din kommune).
  • Gjør noe du aldri har gjort før. Har du aldri gått på dansekurs, så bli med på dansekurs.
  • Bli frivillig i Røde Kors eller andre organisasjoner i ditt lokalmiljø.
  • Bli flyktningguide. Da får flyktninger en venn og du en eller flere venner.

Sosiale medier og internett er en kjempegod start på prosjektet. Prøv gjerne selv eller bruk oss.

Tindertips.no – Vi finner venner og kjærester for voksne og unge

Vi i Tindertips hjelper både unge og voksne med å finne både kjærester og venner. Vi jobber både i Norge, Skandianavia og internasjonalt.

Vi har ikke en medlemsbase som vi matcher, men vi går ut i verden sammen med deg for å finne den rette. Gjennom personlig trening holder vi deg i hånden hele veien. Din sukssess er vår suksess. Ingenting gjør oss gladere enn at du finner det du leter etter.

Les mer om oss her eller se våre tjenester nedenfor.

Våre pakker

Dette får du

Abo.
Abo+coach
Coach
Råd og tips
Hjelp til profiltekst
Hjelp til valg av bilder
Hjelp til chatting
Hjelp til innstillinger
Hjelp til å velge app
Bakgrunnssjekk av date
Tilgang til alt innhold
Personlig oppfølging
Pris
kr. 5 000
kr. 19 500
kr. 17 000